Colectie de povestiri inspirate din realitatea de zi-cu-zi

10 ian. 2011

Fotbal 2010

Astazi, în Zürich - Elvetia, au fost decernate premiile 2010 pentru cei mai merituosi fotbalisti, fotbaliste si antrenori. Inca din 1991, FIFA organizeaza cu antrenorii si capitanii tuturor echipelor nationale, un chestionar. Fiecare întocmeste o lista cu trei jucatori care au fost în opinia lor, cei mai talentati. Cine are cele mai multe puncte - câstiga!
Cum era de asteptat, superstarul Lionel Messi de la FC Barcelona a fost desemnat "cel mai bun fotbalist din lume". Titlul "cea mai buna antrenoare" l-a primit Silvia Neid - antrenoarea echipei nationale feminine germane. "Cel mai bun antrenor" a fost desemnat Jose Mourinho, de la echipa nationala a Spaniei. "Cea mai buna fotbalista a lumii" pentru a cincea oara consecutiv, a fost încununata brazilianca Marta.Aceasta, emotionata pâna la lacrimi, a invitat pe podium pentru acest titlu pe cele doua fotbaliste nemtoaice: Birgit Prinz (1. FFC Frankfurt)  si Fatmire Bajramj (Turbine Potsdam). Premiul pentru cel mai artistic gol a fost acordat lui Hamit Altintop (Bayern München)
Premiul Presedintelui a fost decernat arhiepiscopului Desmond Tutu, pentru angajament deosebit si buna organizare a CM Africa de sud.
Premiul Fair-Play l-a primit capitanul echipei feminine Haiti, Hayana Jean-Francois pentru ca, echipa a participat la campionat, în ciuda dezastrului cutremurului!



Si în final, lista celor mai buni jucatori ai anului 2010:
portar: Iker Casillas (Spania/Real Madrid)
fundas: Carles Puyol (Spania/FC Barcelona) Gerard Pique (Spania/FC Barcelona) Lucio (Brazilia/Inter Mailand) Maicon (Brazilia/Inter Mailand)
mijlocas: Andres Iniesta (Spania/FC Barcelona) Xavi (Spania/FC Barcelona) Wesley Sneijder (Olanda/Inter Mailand)
atacant: Cristiano Ronaldo (Portugalia/Real Madrid) David Villa (Spania/FC Barcelona) Lionel Messi (Argentina/FC Barcelona)

Un comentariu:

  1. As claimed by Stanford Medical, It is really the ONLY reason women in this country get to live 10 years longer and weigh 19 KG lighter than we do.

    (And really, it really has NOTHING to do with genetics or some hard exercise and absolutely EVERYTHING about "how" they are eating.)

    P.S, I said "HOW", not "WHAT"...

    TAP on this link to see if this little test can help you discover your true weight loss possibility

    RăspundețiȘtergere