Colectie de povestiri inspirate din realitatea de zi-cu-zi

11 feb. 2010

Ce parere aveti?

A fost furat de americani si recreat avionul Stealth al lui Hitler ?

A fost recreat avionul Stealth al lui Hitler

Cei mai buni ingineri specializati pe reconstruirea avioanelor de epoca, au reusit sa reproduca fidel ultima speranta a lui Adof Hitler de a castiga razboiul. Specialistii l-au recreat pe Horten 2-29, avionul secret al regimului nazist, a carui productie in masa a fost declansata prea tarziu pentru ca Hitler sa mai poata castiga cel de-al doilea Razboi Mondial. Horten 2-29 a fost tinut secret de Aliati pana in zilele noastre, acesta fiind cea mai puternica arma dezvoltata in cea de-a doua Conflagratie Mondiala. Numerosi experti sunt de parere ca avionul de razboi era atat de avansat si futurist incat daca ar fi fost construit in serie, istoria Terrei ar fi aratat astazi altfel decat o stim. Pentru realizarea unei copii perfecte, echipei de experti i s-a pus la dispozitie singurul avion Horten 2-29 existent in prezent in lume si detinut timp de 50 de ani intr-o baza secreta a armatei americane. Aripile avionului Ho 2-29 seamana suspect de mult cu cele ale bombardienrului american B-2. Alcatuit in mare parte din lemn, avionul invizibil al nazistilor avea o viteza maxima de 970 km./h. Armele sale constau in doua bombe de 500 kilograme fiecare, si patru tunuri automate de 30 mm. Primul Ho 2-29 a zburat cu succes in ajunul Craciunului anului 1944, Lufftwaffen-ul neputandu-se folosi de aceasta arma revolutionara. Conform lui Tom Dobrenz, un expert antiradar din cadrul Northro Grumman, design-ul avionului favorit al lui Hitler prezinta avantaje majore chiar si pentru radarele militare din zilele noastre. Echipa de ingineri germani care l-a proiectat detinea de asemenea informatii capitale pentru producerea unui avion de vanatoare care sa se strecoare in teritoriul inamic neobservat de radare. Pe scurt, Horten 2-29 a fost primul avion din lume destinat sa fie un vanator invizibil de succes in lupta aeriana.

PS: Info primite pe mail ;
Surse :http://www.abovetopsecret.com/forum/thread476607/pg1
http://news.nationalgeographic.com/news/2009/06/090625-hitlers-stealth-fighter-plane.html

8 comentarii:

 1. Shari,
  nu ai pentru ce! Placerea este de partea mea! Ai un blog deosebit!

  RăspundețiȘtergere
 2. Aaaaa, multumesc!.....

  Ti-a placut Teddy? Te-a intampinat frumos?! :)))

  RăspundețiȘtergere
 3. Shari,
  clar! mi-a zis :"mor, mor, bine ai venit!":))

  RăspundețiȘtergere
 4. :)))

  Acum e pe blogul dnei Verona, numara cu infrigurare voturile pe care le primeste :)))

  ..sta de vreo cateva ore pe-acolo....inca nu vrea sa vina inapoi, acasa, pe blog'sor..:))

  RăspundețiȘtergere
 5. Shari,
  pacaleste-l cumva, cu miere de exemplu! nu de alta, dar daca mai trece cineva pe blogul tau, sa vada daca-ti da vot sau ba, nu are cine sa faca oficiile de întâmpinre! :)

  RăspundețiȘtergere
 6. I-am dat gris cu lapte :))) I-am facut si poza... L-am cam deranjat.... in timp ce manca :))) ...

  RăspundețiȘtergere
 7. Shari,
  important este ca ti-ai atins scopul! Teddy va uita deranjul :-)ba va fi chiar mândru când vei fi încoronata cu titlul "Cel mai gustos blog" si nu-si va mai încapea în blana lui de plus!

  RăspundețiȘtergere