Colectie de povestiri inspirate din realitatea de zi-cu-zi

15 nov. 2009

Ceremonia de înmormântare Robert Enke

Asa a intrat pentru ultima data pe terenul de fotbal, marele sportiv al echipei nationale a Germaniei

Robert Enke(† 32)



Astazi a avut loc ceremonia de înmormântare a fotbalistului Robert Enke. Pe Stadionul Hannover 96 s-au adunat peste 40.000 de oameni, care alaturi de familie, prieteni, colegi de echipe (cea nationala si Hannover 96) si multi sportivi staini, au dorit sa aduca un ultim omagiu celui ce a fost cel mai bun portar al echipei nationale a Germaniei.
Printre acestia s-a aflat si fostul canzelar al Germaniei, Gerhard Schröder cu sotia- Doris. Comentaorul Reinhold Beckmann a transmis pentru posturile de televiziune, care au preluat imagini pe toate posturile, la buletinul de stiri.
Au dorit sa se exprime la tristul eveniment: Presidentele DFD Dr. Theo Zwanziger, Presidentele echipei Hannover 96 Martin Kind, Niedersachsens Ministerpräsident Christian Wulff si Primarul Hannover.
S-a cântat imnul echipei Hannover 96, s-au depus flori si coroan si cu mult fast s-a adus un omagiu celui ce a fost ROBERT ENKE-un om sensibil, inteligent, prietenos, cu un caracter ce l-a facut mult iubit de toti cei ce i-au fost în preajma, un sportiv talentat...nimeni nu-si poate explica de ce acesta nu a cerut ajutor si de ce nu a mai vrut sa lupte împotriva bolii! Apasarea psihica a fost din pacate, mult prea mare...


Ultimul meci în care a aparat poarta Hannover împotriva HSV (2:2)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu